• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۴.۰۶.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ بهره ی بانکی سیستم ذخایر فدرال ایالات متحده، در طی نشست دیروز این کمیته از ٪۰.۲۵ به ٪۲.۰ افزایش یافت. چنین امری طبق انتظارات بازار رخ داد. در این بین اعضای FOMC، افزایش بیشتر نرخ بهره، در طی سال جاری را تا ۴ بار دیگر نیز، امکان پذیر می پندارند. با این وجود سطح تقاضای دلار هنوز افزایش نیافته است. از نظر کلی گرایش های میان مدت دلار، نزولی به نظر می رسند. همراه با ادامه یابی افت آتی دلار نیز، می توان با شکسته شدن سطوح پشتیبانی ۹۲.۷۵، ۹۲.۵۵ و حتی ۹۲.۲۰-۹۲.۱۰ نموداری نیز، برخورد نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

با وجود افزایش اخیر نرخ تورم ایالات متحده، نرخ بهره ی بانکی این کشور و احتمال افزایش آتی نرخ این شاخص در طول سال های ۲۰۱۸ و همچنین ۲۰۱۹، با تضعیف یابی دلار در برابر یورو مواجه می باشیم. بروز چنین امری مبنی بر فقدان تمایلات تجاری بازرگانان به دلار ایالات متحده می باشد. مسلما نفوذ نرخ گذاری ها به مقاومت ۱.۱۸۳۰-۱.۱۸۲۰ نموداری نیز، با ادامه یابی افزایش های آتی یورو - دلار، تا سطوح ۱.۱۹۲۰ و حتی ۱.۲۰۰۰-۱.۱۹۹۰ همراه خواهد گردید. بازگشایی معاملات فروش یورو، بر فراز مقاومت ۱.۱۸۳۰-۱.۱۸۲۰ ریسک تجاری را بالا خواهد برد. در این بین، در صورت نفوذ نرخ گذاری ها به این سطح نیز، نمی توان به بازگشایی معاملات خرید یورو پرداخت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

با توجه به مقیاس نموداری میان روزی، با ادامه یابی گرایش های نزولی نرخ پوند - دلار، مواجه می باشیم. کمی پیش تر با تست استقامتی سطوح مقاومت ۱.۳۴۰۰-۱.۳۳۹۵ نموداری، برخورد نمودیم. نرخ گذاری ها در واقع سقف کانال گرایش های نزولی یاد شده را، تست می نمودند. تحکیم یابی آتی نرخ گذاری ها، بر فراز این بازه ی نرخی می تواند با ادامه یابی افزایش های نرخی پوند - دلار، تا سطوح ۱.۳۴۷۰-۱.۳۷۶۰ و حتی ۱.۳۶۱۵-۱.۳۶۰۰ نیز، همراه گردد. در صورت بازگشت نرخ گذاری ها از مقاومت سقف کانال گرایش های نزولی و نفوذ مابعد شان به پشتیبانی ۱.۳۳۴۵، با ادامه یابی افت نرخ این جفت ارزی، برخورد خواهیم نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

با توجه به نمودار H4، با بازگشت نرخ گذاری ها، به کف کانال گرایش های افزایشی نرخ این شاخص، مواجه می باشیم. در صورت ادامه یابی این روند کاهشی و شکسته شدن سطح پشتیبانی ۱۱۰.۰۰، می توان با ادامه یابی افول دلار، تا سطح ۱۰۹.۲۰ و حتی ۱۰۸.۷۵-۱۰۸.۳۵ نموداری نیز، برخورد نمود. از نظر کلی نرخ گرایشی نزولی بوده، اما در مقیاس نموداری بزرگ تر، با شکل گیری گرایش های فلت مواجه می باشیم.