• کابینۀ شخصی

دلار ایالات متحده و سرافکندگی نرخی

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

به لطف پیش زمینه ی خبری اخیر ایالات متحده، با رشد نرخی دلار، فعلا مواجه نخواهیم شد. تصمیمات سیاسی چندی پیش، سبب اعمال فشار مزمنی بر خریداران این واحد ارزی  گردیده و بدین دلیل نیز افت میزان شاخص USDX، در طول این هفته، تا پایین تر از سطح ۹۳ امکان پذیر خواهد بود. 
دلیل اصلی چنین بدبینی مربوط به وقوع انتشارات هفته ی اخیر، مبنی بر تثبیت تحریم های سیاسی اخیر، تلاش ناموفق به منظور ایجاد تغییرات درمتن قوانین بهداشت و درمان ایالات متحده و همچنین اخراج رئیس دستگاه وزارتی می باشد. 

 

جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده:
در طول جلسات معاملاتی روز جمعه، انتظارات و امید بازرگانان به کسب درآمد به وسیله ی بازگشت معکوس بردار این دارایی، پس از برخوردش با سطح ۱.۱۷۵۰ می بود. هرچند که با توجه به شواهد نموداری، گرفتار شدن فعلی نرخ گذاری ها در اطراف این سطح مقاومتی آشکار می باشد. با این وجود و تا به کنون، شاهد بازگشت معکوس نرخ گذاری ها نیز نبوده ایم. بدین سبک و با توجه به تجربیات اخیر، احتمال بر این است، که معاملات فعلی فروشنده ی عمده ی این دارایی هم اکنون در سطحی بالاتر از بازه ی مورد بررسی ما اسکان دارد. در صورت نفوذ صعودی نرخ به سطح مقاومت ۱.۱۷۵۰، رشد آتی این دارایی تاحدود ٪ ۰.۹-۰.۴امکان پذیر خواهد بود. هرچند که چنین روندی در طول امروز نیز، چندان ممکن نخواهد بود. احتمال بروز تحولات نرخی این دارایی در طول انجام جلسات معاملاتی آسیا از دوشنبه عصر تا سه شنبه  صبح و در پی انتشار داده های ماه جولای Caixin در رابطه با تغییرات اخیر شاخص PMI (شاخص فعالیت های تجاری  در حوزه ی تولیدات چین) افزون خواهد بود.  
وابستگی اقتصادی طبق معمول بوده: نشر داده های آماری وخیم از چین،که موجب تحریک خریداران دلار ایالات متحده گشته و بدین سب، با افت آتی EURUSD نیز همراه خواهد بود. و بدین ترتیب، بر عکس. 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن:
 دستیابی نرخ دارایی مربوطه  به بازه ی هدفی مورد نظر روز جمعه، که شامل سطوح ۱۱۰.۴۵-۱۱۰.۲۰ می بود، در طول وقوع جلسات معاملاتی امروز آسیا به انجام رسیده است. 
با توجه به محاسبات پیشتر، در انتظار نشر داده های آماری چین، که در طول دوشنبه تا سه شنبه به وقوع خواهند پیوست، خواهیم نشست و تنها پس از دریافت بازه ی هدفی مورد نیاز، به تجارت ادامه خواهیم داد. سطح پشتیبانی معاملات آتی در روز دوشنبه شامل ۱۱۰.۱۰ و سطح مقاومت شامل ۱۱۰.۸۰ می باشد. 

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده:
به لطف پیش زمینه ی خبری اخیر، دستیابی نرخ گذاری ها به بازه ی هدفی مورد نیاز چندان دشوار نخواهد بود. حداقل پیشرفت ممکن، شامل دستیابی نرخ به سطح ۱.۳۲۲۰ می باشد و تنها در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به سطح مقاومت ۱.۳۱۵۰، می توان به اجرای معاملات خرید این دارایی پرداخت. به منظور شروع معاملات فروش، می بایست تنها پس از پدیدار گشتن پیکر بندی کندلی معتبری، مبنی بر گرایش معکوس نرخی، در نمودار ۲۴ ساعته ی این جفت ارزی وارد عمل شد. به همین دلیل پیشنهادات موجود، مبنی بر اجتناب از معاملات، تا قبل از بروز چنین سیگنالی می باشد. سنگین ترین جلسات معاملاتی در پیش رو، به تاریخ ۳ آگوست و در طول روز پنجشنبه، در پی انتشار گزارش مربوط به چگونگی تصمیمات بانک انگلستان در رابطه با نرخ تورم در این کشور، به وقوع خواهند پیوست.  

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن:
به منظور انجام معاملات میان روزی، بازه ی مورد نیاز به منظور خرید این دارایی، شامل سطوح ۱۴۴.۸۰-۱۴۵.۰۰ خواهد بود. دستورات معاملاتی stop-loss ( به منظور جلوگیری از ادامه دار شدن بار منفی معاملات) را، می بایست در اطراف سطح ۱۴۴.۷۰ اسکان داد. و همچنین محدوده ی هدفی مورد نظر به منظور اسکان نقاط take-profit، شامل سطح ۱۴۵.۸۰ می باشد.

جفت ارزی دلار استرالیا و دلار ایالات متحده:
امروز به عنوان یکی از نامناسب ترین روزها به منظور انجام معاملات با استفاده از این دارایی به حساب می آید. بدین سبب، می بایست راهبرد اخیر را همواره مد نظر داشت؛ به معاملات خرید ادامه می دهیم. با وجود انجام یافتن موفق بازگشت بردار نرخی این دارایی ، پس از برخوردش با سطح ۰.۸۰۰۰، شاهد پدیدار گشتن سیگنال معتبری، مبنی بر بازگشت حتمی و ادامه دار این گرایش، در نمودار ۲۴ ساعته نبوده ایم. علاوه بر این و در آستانه ی اتمام ماه جاری، منتظر انتشار داده های جهانی PMI، در رابطه با میزان تغییرات شاخص فعالیت های تجاری در حوزه ی تولیدات می باشیم. انتشار این داده، همواره در چندین کشور به صورت موازی به وقوع خواهد پیوست. داده ی مربوطه برای استرالیا، به تاریخ ۳۱ جولای و به ساعت ۲۳:۳۰GMT انتشار خواهد یافت. 
همچنین لازم به یادآوریست، که در طول روز های دوشنبه تا سه شنبه ی هفته ی جاری، منتظر نشر داده های بانک ذخایر مرکزی استرالیا در رابطه با تجدید میزان نرخ بهره ی بانکی در این کشور، که باعث بروز ابهام بیشتری در رابطه با چگونگی تحرکات آتی نرخ AUDUSD خواهد گشت، می باشیم.
همچنین به یاد داشته باشید، که بازه ی مورد نیاز، به منظور اجرای معاملات خرید این دارایی، از نظر تکنیکی شامل سطوح ۰.۸۲۰۰-۰.۸۱۰۰ خواهد بود. 
فروش این جفت ارزی، در حال حاظر، امری بسیار نامناسب می باشد.